30 Nisan 2015 Perşembe

Mikro Otel Konsepti



Turizm sektörü ihtiyaçlara göre sürekli yenileniyor. Son zamanlarda ortaya çıkan konaklama çeşitlerinden biri ise Mikro Otel konsepti (kapsül otel olarak da geçebilir). Mikro otel daha "mikro" zamanlar için kiralanıyor. Örneğin odayı 3 saatliğine kiralayabiliyorsunuz. Duş alabiliyorsunuz. Tabi ki bu otellerin odaları çok küçük ebatlarda. bir yatak ve bir duş kabininden ibaret diyebiliriz. Yani boyutları da mikro. Bu konseptin ortaya çıkmasındaki sebepler ise hem zaman hem de bütçe darlığı diyebiliriz. 

9 yorum:

  1. Mitsubishi Heavy kusursuz hava akımı ile yüksek verimlilik sağlayan, yüksek basınç uyumluluğu gösteren, homojen sıcaklık ve soğukluk yayan, ince ve kompakt tasarımlı, sessiz çalışma modu ile ideal, hijyenik Mitsubishi kanallı klimalar.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/kanalli-klima/
    #kanallıklimalar #kanallıklimalarfiyatı #mitsubishikanallıklima

    YanıtlaSil
  2. Eğer ilk defa kayak merkezine gelecekseniz tercihinizi önerilen işletmelerden yana kullanmalısınız. Kartalkaya’da nerede kalınır, en iyi otel hangisidir, pistlere yakın otelleri mi seçmelisiniz, sunulan hizmetler nelerdir diye merak ediyorsanız otel yorumlarına ve şikayetlerine bakmalısınız.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/nerede-kalinir/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaoteller

    YanıtlaSil
  3. Ariston klima servisi duvar tipi, inverter duvar tipi split, inverter multi split, salon, kaset, tavan, yer, kanallı tip klima montaj, bakım arıza servis merkezi
    http://ariston.klimaservis.com/
    #klimaservis #aristonklimaservis #aristonklimaservisi

    YanıtlaSil

  4. Klima Hastalığı Lejyoner Nedir? Belirtileri ve Tedavisi
    Klima hastalığı lejyoner nedir, klima filtrelerinde bulunan lejyoner mikrobunun belirtileri ile hastalığın tedavisinde kullanılan yöntemler.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/lejyoner-nedir/

    #lejyonernedir #lejyonerhastalığınedir #lejyonerhastalığı 

    YanıtlaSil
  5. Mitsubishi klima fiyatları ve sezona özel en cazip kampanyalar burada! İstediğiniz klima modeline ve kapasitesine özel fiyatlarımızı öğrenmek, evleriniz ve iş yerleriniz için doğru klimayı almak istiyorsanız Türkiye’nin ödüllü satış ekibi olan Mitsubishi klima danışmanlarımızı arayın! Kurumsal ve kişisel çözümlerimizden yararlanın!

    En iyi klima fiyatları için linke tıklayın.

    YanıtlaSil
  6. Mitsubishi klima satış ve servis merkezleri, inverter, duvar, kanallı, kaset, vrf, salon, yer tavan ve multi tip klimalara ev ve ofisleriniz için uygun fiyata keşif, satış, montaj, bakım ve onarım hizmetleri.

    www.mitsubishiklima.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. VRF Klima Satış ve Servis Merkezi – En İyi Fiyat Aynı Gün Hizmet
    Türkiye genelinde bayi ve servis ağı ile en iyi fiyat garantili satış, aynı gün keşif, satış, bakım, onarım ve yedek parça hizmeti.

    Buradan VRF Klima modellerine bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Samsung VRF Klima – En İyi Fiyat Garantisi Keşif Satış Montaj Servis

    Aynı gün keşif, bakım ve onarım desteği, istenilen günde teslim ve montaj hizmeti.

    www.vrfklima.com.tr/samsung-vrf-klima

    YanıtlaSil
  9. Slot Machine Map | Vegas Casinos | Mapyro
    Slots from $49.00 USD. 수원 출장안마 Wheel of Fortune 영천 출장안마 from $56.00 USD. 당진 출장샵 Wheel of Fortune (W) from $56.00 USD. Wheel of 강원도 출장마사지 Fortune (R) from $58.00 USD. Wheel 룰렛 of Fortune (R) from

    YanıtlaSil