27 Nisan 2016 Çarşamba

Fotoğraf #2


Yemek sırasında ve sonrasında hiç konuşmadan sadece kuveri kullanarak garsona ya da işletmeye mesaj vermek mümkün.Misafirler biz turizm çalışanlarına bu şekilde bir mesaj verebilir. Yalnız bu mesajı anlayabilecek turizm personeli bulmak biraz zor.

 Bu bilgileri bilmek servis elemanı olmak isteyen arkadaşları diğer personelden bir adım ileriye taşıyacaktır. Özellikle A'la Carte restoranlarda çalışanların çok işine yarayacağını umuyorum.

4 yorum:

  1. Seo Eğitim Zirvesi - Türkiyenin En iyi Eğitmenlerinden Eğitim Alma Fırsatı
    Seo Akademi Seo Eğitim Zirvesi 24 Oturum Alanında Ünlü 16 Eğitmen % 100 Ögrenme Garantisi Biletler Tükenmeden Seo Zirvesindeki Yerinizi Hemen Ayırtın.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    ‪#‎seozirvesi‬ ‪#‎seoeğitimzirvesi‬ ‪#‎seosemineri‬

    YanıtlaSil
  2. Profesyonel anlamda klima bakım hizmeti almak isteyenler klima servis danışmanlığında yerinde tespit ve çözüm hizmetlerinden yararlanabilirler. Deneyimi ve bilgisi ile bugüne kadar yüzlerce firma ve kişiye özel çözümler sunmuş olan klima servis, klima danışmanlığında rakipleri arasından sıyrılarak size en iyi hizmeti veriyor. Kullanmakta olduğunuz cihazınıza periyodik olarak yapılan klima bakım işlemleri ile gelecekte yaşayabileceğiniz sorunlar minimuma indiriliyor…
    http://www.klimaservis.com/
    #klimaservisi #klima #klimayetkiliservis

    YanıtlaSil
  3. Abant otel rezervasyon 70 TL’den başlayan göl çevresi Abant otelleri konaklama fiyatları, en çok tercih edilen oteller, tatil fırsatları ve ulaşım alternatifleri.
    http://www.abantotel.com.tr/
    ‪#‎abantotel‬ ‪#‎abantotelleri‬ ‪#‎abantotelfiyatları‬

    YanıtlaSil
  4. Köroğlu Dağlarının zirvesinde, kayak yapmanın heyecanı bir başka! Kartalkaya Kayak Merkezi, birbirinden zorlu pistleri, dağ tesisleri, doğa aktiviteleri, muhteşem manzaraları, after ski partileri ile dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaotelleri

    YanıtlaSil